Συνιδιοκτησία στον… Ανδρέα Παπανδρέου δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας καλώντας μάλιστα τον Νίκο Ανδρουλάκη «να κατανοήσει πως δεν είναι ιδιοκτήτης του Ανδρέα»…

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 απάντησε στην κριτική Ανδρουλάκη περί «τυμβωρυχίας» λέγοντας ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου ανήκει στην Ιστορία»

Στο σημείο αυτό κάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη « να σεβαστεί ότι χιλιάδες πολίτες που τον ακολούθησαν (σ.σ τον Ανδρέα Παπανδρέου) και εμπνεύστηκαν από αυτόν είναι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Επομένως, είναι ένα στοιχείο που μας ενώνει, δεν μας χωρίζει» κατέληξε δείχνοντας ότι θα συνεχίσει την ίδια τακτική αφού θεωρεί πως υπάρχει ένα ζήτημα… «συνιδιοκτησίας» ως προς τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Άλλωστε πέραν των ψηφοφόρων όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ (κάτι που ενοχλεί βέβαια τα παλαιά στελέχη) η Κουμουνδούρου φιλοξενεί πολλά στελέχη...

Το πρόγραμμα του Τσίπρα και ο Ανδρουλάκης

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίσθηκε επιθετικός προς τον Νίκο Ανδρουλάκη υποστηρίζοντας πως πρέπει να προσέλθει και να συζητήσει επί του προγράμματος που ο ίδιος κατέθεσε προτάσσοντας τα 11 σημεία στα οποία πρέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να... συμφωνήσει.

Και να αφήσει όπως είπε τα σχόλια για το αν το φόντο είναι... πράσινο στις ομιλίες του και αν χρησιμοποιεί κάποια συνθήματα. 

«Να συζητήσουμε» είπε «επί του προγράμματος και όχι για ανοησίες...»