Οι συνεδριάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, όποτε αυτές γίνονταν επί Αλέξη Τσίπρα, ήταν πράγματι πολύωρες. Όμως πρόκειται για πολιτικό κόμμα και μάλιστα, κατά δήλωση των στελεχών του, αριστερό. Οπότε το «πολύωρες» είναι σχετικό. Και γι αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης βάζει… όρια. Προς το παρόν χρονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος θα γίνεται εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου. Θα κρατά τρεις (3) ώρες και μετά θα σφυρίζεται η λήξη. Και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Από ορισμένες πλευρές είναι λογικό θα πει κανείς, μόνο που έτσι κόβεται και η… χαρά στα κομματικά στελέχη που για κάτι τέτοια ζουν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρνει τη δική του λογική και πρακτική. Πρόεδρος είναι άλλωστε και μπορεί να επιβάλει και λογικές συνεδριάσεων εταιρειών.

Από την άλλη μπορεί κάποιος να σκεφθεί ότι τόσο τους… αντέχει ο Στέφανος Κασσελάκης τους… συντρόφους, τους οποίους έχει κατηγορήσει - δεν έχει διευκρινίσει αν αφορά μόνο αυτούς που έφυγαν - για «σάλτσα Pummaro» ως προς το μέγεθος των δηλώσεων και των παρεμβάσεών τους.

Ειδικά αν υπολογίσει κανείς ότι την προηγούμενη φορά απλά σηκώθηκε και έφυγε την ώρα που μιλούσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, πριν κάν μιλήσουν αρκετά από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας