Σε ένα αριστοκρατικό διαμέρισμα στο Μανχάταν, πολύ κοντά στο Σέντραλ Παρκ και στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης έμενε για περίπου πέντε χρόνια ο Στέφανος Κασσελάκης, την περίοδο δηλαδή που είχε γραφτεί στους εκλογικούς καταλόγους των Ρεπουμπλικανών. 

Η πολυκατοικία της Νέας Υόρκης που έμενε ο Στέφανος Κασσελάκης την περίοδο 2011 - 2015 χτίστηκε το 1926, έχει 16 ορόφους και 52 πολυτελή διαμερίσματα που όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος είναι εξαιρετικά ακριβά για να ενοικιαστούν από ανθρώπους με μεσαία εισοδήματα. 

«Σε αυτό το κτήριο, στο financial district, downtown Manhattan, έμενε ο σημερινός πρόεδρος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς κατά τα έτη 2011-2015, περίοδο κατά την οποία γράφτηκε στους εκλογικούς καταλόγους των Ρεπουμπλικανών (προφανώς ψήφισε στις προκριματικές τους μετά την πρώτη θητεία Ομπάμα)» έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Κώστας Λυμπουρίδης ο οποίος έκανε τη σχετική έρευνα. 

Σε άλλη ανάρτηση του, ο Κωστής Λυμπουρίδης παρουσιάζει τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γραφτεί στους καταλόγους των Ρεπουμπλικανών.