Μήνυμα συμπόρευσης σε όσους συμπαρατάχθηκαν το 2019 με τη ΝΔ και σε όσους θα ψηφίσουν για πρώτη φορά το κόμμα, αναγνωρίζοντας το έργο που έγινε την τετραετία και επιλέγοντας τη συνέχιση της πορείας προς την ανάπτυξη, την κοινωνική ευημερία και την εθνική αυτοπεποίθηση αναμένεται να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και από την Ηλεία και την Αχαΐα, όπου θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή.

Το πρωί ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα Λεχαινά και την Αμαλιάδα, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας και το εργοτάξιο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος στα Χανάκια. Ακολούθως στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών (ΕΑΠ).

«Εμείς είμαστε σαφείς, λέμε ότι θέλουμε να κυβερνήσουμε αυτοδύναμοι, γιατί η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει γρήγορα αποφάσεις. Αυτό είχαμε τέσσερα χρόνια τώρα και η Ελλάδα πήγε μπροστά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα ευφυολόγημα περί προοδευτικής διακυβέρνησης που μπορεί να είναι κυβέρνηση ηττημένων, μπορεί να είναι κυβέρνηση ανοχής, πλην όμως κανείς δεν έχει καταλάβει αν ο ένας μπορεί να συνεννοηθεί με τον άλλον και αν θέλουν τελικά καθ' οιονδήποτε τρόπο να συγκυβερνήσουν. Κάπου καραδοκεί και στη γωνία ο κ. Βαρουφάκης που θέλει να σας πάρει τα ευρώ και να σας τα κάνει ''Δήμητρες''», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο STAR.

Αυτή την προοπτική αυτήν, για μια σταθερή κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει γρήγορα αποφάσεις, όπως συνέβη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα επαναλάβει και σήμερα στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Ηλεία και Αχαΐα.