Οποιος θέλει να διασκεδάσει λίγο δεν έχει παρά να διαβάσει τι γράφουν στα social media οι «συριζο-ταλιμπάν» που υποστηρίζουν Κασσελάκη και οι άλλοι που έχουν κορόνα στο κεφάλι τους τον Τσίπρα.

Γίνεται της… Νταλαούρας και της… Μάρκας το κάγκελο. Μάλιστα, οι φαν του Κασσελάκη έχουν πάει τον «εμφύλιο» σε άλλο επίπεδο. Οποιος δεν στηρίζει τον «ηγέτη» Κασσελάκη τον καρφώνουν αυθωρεί και παραχρήμα. Αδιαμεσολάβητα, που θα έλεγε και ο πρόεδρός τους. Για να καταλάβετε το μέγεθος της ρουφιανιάς τους, μερικοί λογαριασμοί που στηρίζουν Κασσελάκη έγραψαν το εξής: «Ποιος από τους “7” που διαφώνησαν με την εισήγηση Κασσελάκη, όταν προτάθηκε διπλασιασμός του ποσού από τις βουλευτικές αποζημιώσεις, που δεσμεύεται για τη μισθοδοσία της “Αυγής”, είπε τι πράγματα είναι αυτά, έχουμε και οικογένειες να θρέψουμε”;».

Και πάμε στο… παρασύνθημα. Από τους «7» που λένε, οι δύο είναι μόνο βουλευτές, ήτοι Ολγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Νοτοπούλου. Επιμύθιον: Ας πρόσεχε και η Γεροβασίλη και η Νοτοπούλου όταν στήριζαν για την προεδρία τον Κασσελάκη. Τώρα είναι αργά για δάκρυα.