Ψαριανός: Από την ταινία του Γαβρά παραλείπεται το ακροδεξιό δεκανίκι

111
Ψαριανός: Από την ταινία του Γαβρά παραλείπεται το ακροδεξιό δεκανίκι tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

«Μου λείπει η πολιτική δραστηριότητα. Η Βουλή μετά από 12 χρόνια μου λείπει. Ειδικά αυτή η Βουλή, γιατί άλλαξε επίπεδο. Στεναχωριέμαι που δεν θα είμαι εκεί» δήλωσε στο One Talk, ο πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος, Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε και για την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικες στο δωμάτιο» αλλά και για τον Γιάννη Βαρουφάκη. «Οι ταινίες του Γαβρά ήταν σπουδαίες. Δεν αντιδικούμε για το εάν είναι καλός σκηνοθέτης, αλλά γιατί διάλεξε να αγιοποιήσει αυτό τον άνθρωπο που μας κόστισε τόσο. Και εδώ προκύπτει το ερώτημα γιατί λείπει ο Καμένος. Είναι μια αριστερή ταινία, που παραλείπει όμως το ακροδεξιό δεκανίκι» είπε και πρόσθεσε ότι «ένας πολύ μεγάλος σκηνοθέτης θα κοίταζε σε βάθος τα πράγματα και δεν θα ωραιοποιούσε κάτι, επειδή οι ιδεολογικές του καταβολές ή εμμονές του είναι αριστερόστροφες. Δεν κρίνουμε την ταινία. Δεν την έχουμε δει εξάλλου. Κρίνουμε τις ιδεοληπτικές εμμονές που παρουσιάζει». «Ο Βαρουφάκης περιμένει να μαζευτούμε όλοι και να του ζητήσουμε συγγνώμη. Και να υποκλιθούμε στο ταλέντο και στη λάμψη του» υποστήριξε.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr