Συντάσσομαι με την (ανόητη και αηδιαστική σύμφωνα με τους συντρόφους Παππά και Δούρου) πρόταση του συντρόφου Παπαδημούλη να βγουν μπροστά η συντρόφισσα Αχτσιόγλου και ο σύντροφος Ηλιόπουλος. Οντως κάποια που παραδέχεται ότι «η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά» και κάποιος που δεν ξέρει ούτε πότε συμπληρώνονται οι φορολογικές δηλώσεις είναι ακριβώς αυτό που περιμένουν οι ψηφοφόροι για να επιστρέψουν στο ναυάγιο ΣΥΡΙΖΑ.

Τοξικοί… βίγκαν

Δυστυχώς για τους συντρόφους της Κουμουνδούρου, καμιά αλλαγή στα πρόσωπα δεν μπορεί να αλλάξει το οτιδήποτε. Ολοι είναι εξίσου τοξικοί, έχουν τις ίδιες ιδεοληψίες, την ίδια αλαζονεία και την ίδια κακή σχέση με την πραγματικότητα. Το να πιστεύουμε ότι υπάρχουν και σοβαροί συριζαίοι είναι σαν να πιστεύουμε ότι υπάρχουν και κρεατοφάγοι βίγκαν.

Αλυτη απορία

Το μόνο κακό από το αποτέλεσμα των εκλογών της προηγούμενης Κυριακής είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ το πρόσωπο που θα πρότεινε ο σύντροφος Ανδρουλάκης για πρωθυπουργό της χώρας. Κι αυτό είναι τόσο δυσάρεστο όσο το να σου υποσχεθούν ένα ξεκαρδιστικό ανέκδοτο και μετά να σου πουν ότι το ξέχασαν.