Ο πρύτανης του ΑΠΘ κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στα πρόσφατα επεισόδια στην Πολυτεχνική Σχολή.
O κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, σημειώνοντας ότι βρέθηκε ενώπιον του διλήμματος αν θα περιοριστεί στο ακαδημαϊκό περιεχόμενο της ομιλίας του ή αν θα σχολιάσει τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Κάνοντας λόγο για επεισόδια στο προαύλιο της Πολυτεχνικής Σχολής, για τη διασπορά ανακριβών πληροφοριών περί δήθεν άδειας από τις πρυτανικές Αρχές, καθώς και για πρόωρες δημόσιες πιέσεις προς τη διοίκηση του Ιδρύματος, υπογράμμισε ότι οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη επιληφθεί του ζητήματος.
«Αναφέρομαι στη συκοφαντική διασπορά δήθεν πληροφορίας ότι είχαμε δώσει άδεια για το πάρτι που έγινε ορμητήριο των δήθεν προασπιστών της ελευθερίας, αλλά και στην εσπευσμένη δημοσίευση τελεσιγράφου προς τις πρυτανικές Αρχές να δώσουν εξηγήσεις για όσα οι διωκτικές αρχές, οι προανακριτικές αρχές και η εισαγγελία θα έπρεπε -και πράγματι- εξετάζουν ήδη» υπογράμμισε ο κ. Αναστασιάδης


