Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ανέλαβε ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και οι συνεργάτες του. 

Όλοι μαζί βρέθηκαν στον χώρο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Genesis Hellas και παρείχαν τις πρώτες ύλες δύο μηνών για την παρασκευή γευμάτων για τους άστεγους της Αττικής. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης και οι συνεργάτες του μαγείρεψαν επίσης 150 χορτοφαγικές μερίδες φαγητού και στη συνέχεια τις μοίρασαν με τους εθελοντές της ΜΚΟ σε όλα τα κεντρικά σημεία εντός της Αττικής όπου υπάρχουν άστεγοι. 

Σε ανακοίνωσή της η Genesis Hellas ευχαριστεί τον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού και τους συνεργάτες του, τονίζοντας: «Προσπαθώντας να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας σε αστεγία φροντίζουμε για την διανομή δωρεάν φαγητού κάθε εβδομάδα, όλο τον χρόνο παρέχοντας πλήρη γεύματα, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία. Ευχαριστούμε τον τέως γ.γ. του πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και όλη την δικηγορική εταιρεία που μαζί με εμάς έχουν ένα κοινό στόχο. Τον στόχο της προσφοράς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μέσω αληθινών πράξεων αγάπης για τους συνανθρώπους μας».