Τα νεύρα του έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης καθώς το χθεσινοβραδινό σόου της δημοσίευσης της περιουσίας του κατέληξε σε φιάσκο λίγες μόνο ημέρες πριν τις ευρωεκλογές. Για τον λόγο αυτό εξαπέλυσε προσβλητική προσωπική επίθεση Κασσελάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο κ. Κασσελάκης έβαλε στο στόχαστρό του τον υπουργό Υγείας με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε πολιτικό αρχηγό. 

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, γεμάτος ειρωνίες και μίσος, ξεσπάθωσε για την αποτυχία του σόου, που γύρισε μπούμερανγκ. 

Η ανάρτηση

Κατά τις 11 εχτές το βράδυ ήμουν ζάπλουτος, ως τις δωδεκάμισι όμως είχα γίνει φτωχός. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα ανησύχησε ότι σε δύο χρόνια δεν θα έχω να φάω!

Ας μην ανησυχεί ο υπουργός των αδιευκρίνιστων και της υγρασίας, που αρχειοθετήθηκε με μία φράση την οποία δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ: «Αν έχει δωροδοκηθεί, είναι άτομο χαρακτηριστικής κουφότητας που δεν αντιλαμβάνεται τι πράττει και γιατί το πράττει».
Έτσι αρχειοθετήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αν όμως ισχύουν για μένα όσα λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης, και γενικά αν ισχύουν τα στερεότυπα που έχει στο κεφάλι του, τότε αφού δεν είμαι πλούσιος, επιτέλους μπορώ να πω ότι είμαι Αριστερός!