Πόσα θέλει να μας τρελάνει ο Σπίρτζης;

328
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Παππάς-Σπίρτζης: Οι άρχοντες του παρασκηνίου για το «αύριο» του ΣΥΡΙΖΑ

«Επικοινωνιακή καταιγίδα» και «δευτερευούσης σημασίας θέματα» διαπιστώνει ο Χρήστος Σπίρτζης στο ηχητικό Μιωνή που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό και υποχρέωσε ακόμα και τον Αλέξη Τσίπρα να αδειάσει τον άλλοτε κολλητό του.

Στέκεται στο ότι είναι «προϊόν παράνομης υποκλοπής», όπως υποστηρίζει, και ως εκ τούτου μάλλον θέλει να μας πει πως δεν θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας.

Βολική η θεωρεία του πρώην υπουργού για εκείνον και τους συντρόφους του αλλά υπάρχει ένα κενό λογικής εδώ.

Μας λέει πχ ότι αν έπεφτε στα χέρια του ένα βίντεο στο οποίο θα είχε καταγραφεί ένας φόνος, μια κλοπή, ένα έγκλημα βρε αδελφέ, αλλά το βίντεο είχε ληφθεί με αμφιλεγόμενο τρόπο εκείνος θα το αποσιωπούσε.

Ευτυχώς που δεν έχουμε όλοι την ίδια αντίληψη με τον Χρήστο Σπίρτζη και κάποιοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει ένα μικρό κομμάτι από τις τεράστιες ευθύνες του και ο συμφερτός του ΣΥΡΙΖΑ. Τους αρέσει δεν τους αρέσει.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr