Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο FaceBook σχολιάζει την είδηση ότι η Κουμουνδούρου ζήτησε έρευνα από ανεξάρτητο γραφείο, αναφορικά με τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, εναντίον της Αθηνάς Λινού. Ο Παύλος Πολάκης μαινόμενος κατά του κόμματος, είπε ότι αν το κόμμα ζητά τη συμβολή ανεξάρτητου τεχνοκράτη προκειμένου να αξιολογήσει τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα εκείνος, τότε είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται, είτε προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο εν όψει εξελίξεων, ή στήνουν παιχνιδάκια. Φανερά εκνευρισμένος, σχολίασε ότι ενώ εκείνον τον διέγραψαν απ' την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος εντός μισής ώρας για ένα «στημένο και ψεύτικο κλάμα», δίχως να τον ρωτήσουν, ή να τον ειδοποιήσουν, ενώ για την Αθηνά Λινού χρειάζονται έρευνα από ανεξάρτητο τεχνοκράτη. Καταλήγοντας είπε ότι «δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς, αυτά δεν γίνονται δεκτά».

Κόμμα σε «διαφορά φάσης», ή «στήσιμο» του Κασσελάκη στον τοίχο;

Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι νωρίτερα το πρωί είχε σχολιάσει με δική της ανάρτηση η Αθηνά Λινού το ίδιο δημοσίευμα, καλωσορίζοντας μάλιστα την τυχόν έρευνα, της οποίας την εντολή -και κατ' επέκταση την ύπαρξη- αρνήθηκε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης! Συνεπώς, δυο είναι τα ενδεχόμενα: είτε την διαρροή την έκανε ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να κάψει το σενάριο του ελέγχου των καταγγελιών του από ανεξάρτητο τεχνοκράτη, είτε αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται. Το ακόμη αστειότερο, είναι ότι και τα δυο σενάρια είναι εξίσου πιθανά. Δεν θα ήταν καθόλου καινοφανές το ενδεχόμενο μας παρασκηνιακής μεθόδευσης από τον Παύλο Πολάκη, προκειμένου να εκβιάσει καταστάσεις για να πάρουν «τοις μετρητοίς» τις αποκαλύψεις του, εις βάρος της Αθηνάς Λινού. Από την άλλη, το συγκεκριμένο κόμμα έχει αποδείξει πλειστάκις ότι είναι τόσο «για τα πανηγύρια», που θα μπορούσε κάλλιστα να έκανε κάποιος μια μη-εξουσιοδοτημένη διαρροή, με γνώμονα την έκβαση που θα ήθελε εκείνος στη συγκεκριμένη διένεξη, «πιάνοντας στον ύπνο» τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Παύλο Πολάκη και την Αθηνά Λινού ταυτόχρονα! Τώρα, αναφορικά με το ποιο από τα δυο σενάρια ισχύει, μάλλον θα πρέπει να «στρίψουμε» ένα κέρμα.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Αν χρειαζομαστε τεχνοκρατες για να καταλαβουμε απο τα στοιχεια που εχουν βγει στην επιφανεια τι ακριβως εκανε η Ληνου με την Προληψη τοτε συμβαινουν τα εξης:

1) Η δεν ξερουμε τι μας γινεται

2) Η προσπαθουμε να κερδισουμε χρονο εν οψει εξελιξεων

3) Η στηνουμε παιχνιδακια.

Την ιδια στιγμη που εμενα με έθεσαν εκτος ΚΟ με ενα στημενο και ψευτικο κλαμα σε μιση ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, χρειαζονται -λέει-ερευνα απο «ανεξαρτητο τεχνοκρατη» για να βγαλουν συμπερασμα για αυτα που αποκαλυφθηκαν για τη Λινου!!!

Δουλευομαστε ψιλο γαζι μου φαινεται και προφανως αυτα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ!!»

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο FaceBook