Μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε, μέσω βίντεο, να ανακοινώσει την... ολίγη υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει ο έτερος υποψήφιος, Παύλος Πολάκης, καλώντας «να αναμετρηθούμε σε θέσεις και προγράμματα, όχι σε βιντεάκια».

Με ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης καλεί στην ίδια αναμέτρηση και τους υπόλοιπους υποψήφιους, Σωκράτη Φάμελλο, Νικόλα Φαραντούρη και Απόστολο Γκλέτσο.

«Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες!! Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο! Αντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια!», σημειώνει στην ανάρτησή του.

Στην ίδια ανάρτηση απαντά και στο σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη πως «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παρακαλάει να γίνει συνιστώσα της διαπλοκής», σημειώνοντας: «Τη διαπλοκή τη χτυπάς όταν παίρνεις καθαρές θέσεις για τράπεζες, ενέργεια, καύσιμα, χονδρεμπόριο, Αττική οδό, ΜΜΕ, Δικαιοσύνη, Ταμείο Ανάκαμψης. ΟΧΙ με γενικόλογες επικλήσεις του ''καινούργιου'', του ''νέου'' του ''δικού μας'' και λοιπά έπεα πτερόεντα…».