Μεγάλη αγωνία επικρατεί μεταξύ στελεχών, υποψήφιων βουλευτών, του ΣΥΡΙΖΑ για την τύχη των, αποκαλούμενων, μικρών κομμάτων που δείχνουν να βρίσκονται στο όριο της εισόδου στην επόμενη Βουλή. Και αυτό διότι από την πορεία τους εξαρτάται και η δική τους βουλευτική... μοίρα.

Στελέχη όπως η Πόπη Τσαπανίδου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Νίκος Βούτσης και πολλά άλλα θα κάθονται στα... καρφιά το βράδυ της 25ης Ιουνίου και θα παρακολουθούν με αγωνία τα αποτελέσματα, αφού το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή σε συνδυασμό με το ποσοστό που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με το κατά πόσο θα κάθονται, κάποιοι εξ αυτών, στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Τώρα αν δεν γράψει... 2 μπροστά το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, τα προβλήματα θα είναι μεγάλα. Μεγάλα βέβαια θα είναι ούτως ή άλλως αν υπολογίσει κανείς ότι στην περίπτωση που οι δημοσκοπήσεις επαληθευτούν και υπάρξει αποτέλεσμα ανάλογο με αυτό της 21ης Μαΐου, θα μείνουν εκτός περίπου 20 υποψήφιοι που ορκίστηκαν την τελευταία φορά βουλευτές.

Στο τέλος της ημέρας μεγαλύτερη αγωνία δείχνουν να έχουν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία για την πορεία των κομμάτων της Ζωής, του Νατσιού και του Βελόπουλου.