«Πήραμε ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση που θα εγγυάται την εθνική ασφάλεια και θα χτίζει στο δρόμο της ανάπτυξης» τονίζει ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Πιερρακάκης

«Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί νίκη ολόκληρου του ελληνικού λαού, που προσήλθε στην κάλπη για να εξασφαλίσει ότι η χώρα θα ξεκινήσει μια νέα πορεία στο μέλλον με αισιοδοξία, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook, μια ημέρα μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Οι πολίτες απέρριψαν τον εγκλωβισμό σε μια επανάληψη του παρελθόντος της οπισθοδρόμησης, της όξυνσης και της αβεβαιότητας. Και δείχνει ότι τα κρυφά προγράμματα, η διπλή γλώσσα και η συστηματική τοξικότητα αποδοκιμάζονται κατηγορηματικά από μια κοινωνία που γνωρίζει ότι η Ελλάδα χρειάζεται νέες ιδέες και καινούριες συναινέσεις για να προχωρήσει μπροστά με ασφάλεια και σιγουριά» συνεχίζει στην ανάρτησή του ο κ. Πιερρακάκης που συμπληρώνει:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση σταθερή που θα συνεχίζει να εγγυάται την εθνική ασφάλεια και να χτίζει στο δρόμο της ανάπτυξης για όλους. Μια κυβέρνηση που θα ολοκληρώσει την οικοδόμηση ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού, ψηφιακού κράτους ικανού να σαρώσει με τις νέες δυνατότητες που αποκτά όλα τα ελλείμματα και τα προβλήματα που ακόμα υπάρχουν. Έχοντας υπερβεί τη στρέβλωση και τους κινδύνους της απλής αναλογικής στη χθεσινή κάλπη, είναι πλέον ορατό ότι αυτή η κυβέρνηση σύντομα θα είναι πραγματικότητα.