Η θριαμβευτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές αποτελεί νίκη ολόκληρου του ελληνικού λαού, κυρίως όμως νίκη για τη νέα γενιά. Οι νέοι ψήφισαν. Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο μέλλον τους και επέλεξαν ότι θέλουν η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας πίσω την αβεβαιότητα, τις περιπέτειες, μία Ελλάδα που θέλουμε να ξεχάσουμε.

Οι νέοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στη μείωση φόρων και εισφορών, στη στήριξη των συμπολιτών μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, στη θωράκιση των συνόρων μας από στεριά και θάλασσα, στην αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας. Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην αλήθεια. Έμειναν μακριά από την τοξικότητα. Μακριά από διχαστικές λογικές, την κατήφεια, την αδράνεια και τη στασιμότητα.

Η νέα γενιά μίλησε! Και αυτό το πιστοποιεί το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας και η επικράτηση στις ηλικίες 17-24. Οι νέοι επιλέγουν σοβαρότητα, πρόγραμμα, αλήθειες. Επιλέγουν επενδύσεις, νέες και καλοπληρωμένες δουλειές. Επιλέγουν πολιτικές που θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και προοπτικές για όλους. Επιλέγουν την πρωτοπορία της Ελλάδας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Οι νέοι πιστοποίησαν με την ψήφο τους τις επιτυχίες της κυβέρνησης τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά και την κυβερνητική διαχείριση σε αλλεπάλληλες κρίσεις. Το έκαναν, όμως, με την προϋπόθεση να γίνουν ακόμα περισσότερα. Χρειάζονται νέες, φρέσκιες ιδέες και περαιτέρω πολιτικές προς όφελος της νέας γενιάς. Και αυτός που μπορεί να το πετύχει είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να τα καταφέρει.

Θέλουμε μία κυβέρνηση σταθερή με αναπτυξιακό πρόσημο προς όφελος όλων. Μια κυβέρνηση που θα οικοδομήσει ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και ψηφιακό κράτος. Μια κυβέρνηση με δυνατότητες να επιλύει καθημερινά τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Από τα πιο μικρά μέχρι και τα πιο μεγάλα. Για μία τέτοια κυβέρνηση, αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά. Το έχει ανάγκη η Ελλάδα μας, αλλά πολύ περισσότερο η γενιά μας. Θέλουμε μία Ελλάδα παραγωγική, σύγχρονη, κοινωνικά δίκαιη. Θέλουμε επενδύσεις, καλές και νέες δουλειές. Θέλουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεχίζουμε σταθερά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γιατί η γενιά μας το αξίζει και το απαιτεί. Απαιτεί να πάμε σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά!

*Ο Δημήτρης Ράπτης είναι Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ