Άλλη μια επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, καθώς η εσωκομματική αντιπαράθεση γίνεται όλο και πιο δηλητηριώδης όσο πλησιάζουν οι εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη του στο «Zarpa Radio 89,6» των Χανίων, ο Παύλος Πολάκης είπε ουσιαστικά για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι... το παιδί δεν μπορεί.

Αφού εξήγησε ότι πέρυσι τον στήριξε για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ διότι πίστευε πως θα μπορούσε να διεισδύσει στη νεολαία και να επεκτείνει την πολιτική του κόμματος, ο Παύλος Πολάκης είπε ότι «η πολιτική δεν είναι one man show, είναι ομάδα και θέλει αρχηγό που συντονίζει την ορχήστρα και πολιτικό επιτελείο. Αυτό το πράγμα δεν είχε και δεν έχει τη δυνατότητα να το συγκροτήσει. Δυστυχώς κάλυψε, ακόμα και πολύ σωστά πράγματα τα οποία εκφώνησε σε συγκεντρώσεις, η τεράστια υπερπροβολή της προσωπικής του εικόνας στα social media. Η κοινωνία έβλεπε τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά δεν τον άκουγε γιατί τον κάλυπτε όλη αυτή η ιστορία». 

«Να είσαι στην κεφαλή είναι αλλιώς, αν και χωρίς ομάδα δεν κάνει τίποτα, αλλά και η κεφαλή είναι αυτή που ανοίγει δρόμους και την κρίσιμη στιγμή παίρνει αποφάσεις» πρόσθεσε. 

Εκανε λόγο και για «βλακείες της τελευταίας στιγμής των δικών μας αλλά και όλη η διαδρομή που ακολουθήσουν στο όνομα του να διεκδικήσουμε το κέντρο» στις προηγούμενες εκλογές. το θεμα ειναι το πώς κερδίζεις το κέντρο γιατί είναι μια θολή και απροσδιόριστη έννοια. Το κέντρο πάει πάντα με αυτόν που φαίνεται πιο ισχυρός. Στη ζωή τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, η λύση όμως έχει χρώμα, είναι είτε συντηρητική είτε προοδευτική, δεν υπάρχει κεντρώα λύση.

Ερωτώμενος για όσα συνέβησαν πρόσφατα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον είχαν ως πρωταγωνιστή, ο Παύλος Πολάκης λέει ότι δεν βγήκε αλώβητος αλλά βγήκε νικητής. 

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ ο κ Πολάκης είπε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει βαρύτατο τραυματισμό στο συλλογικό υποσυνείδητο με τη χρεοκοπία του 2010, με όλη τη συμμετοχή του ειδικά από τη σημιτική περίοδο στην χρεοκοπία της χώρας. Από αυτό δεν μπορεί να ξεφύγει το ΠΑΣΟΚ».