Τον Παύλο Γερουλάνο θα συναντήσουν διαδοχικά οι Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την επόμενη Κυριακή την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Και οι δύο συναντήσεις με τον τρίτο της εκλογικής διαδικασίας που έγινε την προηγούμενη Κυριακή -με πολύ λίγες ψήφους από τον δεύτερο Χάρη Δούκα- θα γίνουν στο γραφείο του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Οι συναντήσεις προφανώς εντάσσονται στο άνοιγμα που επιχειρούν στους ψηφοφόρους οι δύο «μονομάχοι» Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας, εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο Mega είπε ότι τιμά τους συνυποψηφίους του γιατί έδωσαν ένα σημαντικό αγώνα και δεν υπάρχει παζάρι, αλλά η ανάγκη να είναι όλοι μαζί. Ενώ ο Χάρης Δούκας μιλώντας στο Open εξήρε το πρόγραμμα του Παύλου Γερουλάνου, λέγοντας ότι μπορερεί να επιλέξει ο ίδιος τον ρόλο του στο ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τόσο από την πλευρά του Παύλου Γερουλάνου όσο και από επιτελείο της Άννας Διαμαντοπούλου διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν την θέση πως δεν μπορούν να κατευθύνουν τους πολίτες.

Στο μεταξύ, το απόγευμα θα συναντηθούν στη Χαριλάου Τρικούπη οι εκπρόσωποι των Ανδρουλάκη και Δούκα για το debate. Και οι δύο έχουν δηλώσει ότι είναι θετικοί στο δημόσιο διάλογο και στην αντιπαράθεση θέσεων, αλλά πρέπει να βρεθεί η μέρα που θα γίνει, καθώς τα περιθώρια είναι ασφυκτικά.