Όλα αυτά που γίνονται με τις φωτιές τις τελευταίες ημέρες μάς θυμίζουν όσα έγιναν και τα προηγούμενα χρόνια. Εμπρηστές και πυρομανείς θέλουν να κάψουν ό,τι πράσινο έχει απομείνει στην Ελλάδα. Μαζί τους και μερικοί πανηλίθιοι που καίνε χόρτα και κλαριά με 8 μποφόρ ανέμους. Αυτή είναι η εικόνα της χώρας που επί δύο ημέρες κάνει τιτάνιο αγώνα για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές και το κυριότερο να μην καταστραφεί ό,τι έχει απομείνει από το περιβάλλον. 

Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που λυπήθηκαν γιατί δεν υπήρξαν νεκροί, όταν ακούς όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ να ειρωνεύεται το σχέδιο εκκένωσης, το οποίο πράγματι έχει σώσει χιλιάδες ζωές, τότε ο οποιοσδήποτε αναρωτιέται τι συμβαίνει με το κόμμα της Κουμουνδούρου; Υπάρχουν πράγματι στελέχη που στενοχωριούνται γιατί και σε αυτήν την πυρκαγιά δεν κάηκαν άνθρωποι ζωντανοί; Υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν μένος κατά της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη προσωπικά και θα ήθελαν να συμβεί μια πραγματικά μεγάλη ανθρώπινη καταστροφή; Υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θέλουν να δικαιολογήσουν το έγκλημα στο Μάτι και θα ήθελαν να δουν μια παρόμοια εκατόμβη νεκρών; 

Ό,τι και να συμβαίνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πραγματικά για λύπηση τα όσα είδαν τα μάτια μας στην ανάρτηση του Γιώργου Καραμέρου. Ο μοναδικός βουλευτής που εκλέχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, αντί να επιδείξει σοβαρότητα και να καθησυχάσει τους πολίτες, τραβούσε βίντεο με φόντο ένα μεγάλο δέντρο που καιγόταν! Όπως είναι φυσικό στα κοινωνικά δίκτυα ξεχείλισε η οργή για τις επιπολαιότητες του Καραμέρου, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τρέχει τίποτα. 

Είτε τους αποδοκιμάζει ο κόσμος στις εκλογές είτε στα κοινωνικά δίκτυα, αυτοί πιστεύουν ότι κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση! Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις μεγάλες φυσικές καταστροφές. Ο τρόπος που προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση δεν υπάρχει σε καμία σοβαρή χώρα του πλανήτη. Μόνο το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα σκέφτεται έτσι περιμένοντας να έρθει το κακό για να ικανοποιηθεί πολιτικά. Το μήνυμα των διπλών εκλογών δεν το πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα το πάρει στις ευρωεκλογές, όπου οι πολίτες θα τον στείλουν σε μονοψήφια ποσοστά.