Στα κανάλια φαίνεται ότι βγάζουν το άχτι τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά το χθεσινό φιάσκο Τσίπρα που δεν επέτρεψε σε κανέναν παρά μονό στον ίδιο να μιλήσει στην κεντρική επιτροπή του κόμματος σχετικά με την εκλογική καταβαράθρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι «στην πρώτη κάλπη δεν κάναμε προγραμματική συζήτηση, τώρα θα την κάνουμε». «Κάναμε μια συνολικά τοξική συζήτηση» προσέθεσε.

Ο Κώστας Μπάρκας κράτησε αποστάσεις και από τις δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη, λέγοντας πως: «Όχι. Δεν φταίει η κοινωνία για το αποτέλεσμα. Η κοινωνία ψήφισε και έδωσε ένα μήνυμα. Εμείς αυτό το πήραμε και συνεδρίασαν τα συλλογικά μας όργανα, κάναμε την αυτοκριτική μας, βάλαμε τα σημεία που θεωρούμε ότι έφταιξε, είπαμε για τα λάθη που κάναμε».

«Φαντάζομαι ότι έγιναν επικοινωνιακά λάθη, αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία των επικοινωνιολόγων», είπε ο κ. Μπάρκας, προσθέτοντας ότι «δεν φταίει η κυρία Τσαπανίδου για το αποτέλεσμα, φταίμε όλοι μας».