Την ώρα που η Θεσσαλία βρισκόταν στη δίνη του κυκλώνα με την περιοχή της Μαγνησίας να μετρά πληγές και την Καρδίτσα να έχει βουλιάξει κάτω από το μένος του ακραίου καιρικού φαινομένου που χτύπησε τη χώρα, στον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι συνέχιζαν ακάθεκτοι τις προεκλογικού τύπου εμφανίσεις. Χαρακτηριστική η περίπτωση της Έφης Αχτσιόγλου.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να βρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώθηκε με θέμα την έμφυλη ισότητα και τη χειραφέτηση, το πρωί της Πέμπτης. Και όχι μόνο, παρουσίασε και μια ημέρα πριν, την ώρα της μεγάλη καταστροφής σε Βόλο και Καρδίτσα, το προεκλογικό της βίντεο.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και συναντούσε τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη ενώ και οι υπόλοιποι βρέθηκαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς για να κάνουν και μια… εμφάνιση.

Αργά το απόγευμα και την ώρα που άνοιξε θέμα αναβολής των εκλογών άρχισαν να ακυρώνουν και τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις για την Παρασκευή. Και να εμφανίζονται έτοιμοι να πάνε στα πληγείσες περιοχές όπως η Έφη Αχτσιόγλου που θα μεταβεί στον Βόλο.

Πώς το έλεγαν παλαιότερα; Α, ναι, ενσυναίσθηση…