Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παρέθεσε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Αρένα»ο Πάνος Καμμένος, αποκαλύπτοντας παρασκήνιο γύρω από τη Συμφωνία των Πρεσπών, τις  κρίσιμες στιγμές την περίοδο του δημοψηφίσματος του 2015, και άγνωστες πτυχές την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, τότε δηλαδή που ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, συγκυβερνούσε με τον αριστερό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος έχει επιλέξει, είπε, να παραμείνει για χρόνια εκτός πολιτικών συζητήσεων και «ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια», μετά την απόσυρση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βαρουφάκης εισηγήθηκε να αποδεχθούμε πρόταση για Grexit

«Η πρόταση Βαρουφάκη ήταν τότε να αποδεχθούμε την επόμενη μέρα την πρόταση της Γερμανίας, του Σόϊμπλε και της Μέρκελ για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαική Ένωση. Το είχε συμφωνήσει ο Βαρουφάκης με τους Γερμανούς » είπε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην στενός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε και στην 17ωρη διαπραγμάτευση του στη Σύνοδο Κορυφής, μία εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα, περιγράφοντας πως κατά τη διάρκεια της νύχτας της 12ης Ιουλίου του 2015 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, «παρενέβη με τηλεφώνημά του στον τότε πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου η συμφωνία να κλείσει, όπως και έγινε».

Συμφωνία Πρεσπών: Παγίδα που έστησαν στον Τσίπρα με δώρο το Νόμπελ Ειρήνης

Αναφερόμενος στη Συνθήκη των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος, είπε χαρακτηριστικά πως «η εν λόγω συμφωνία ήταν μία παγίδα την οποία έθεσαν στον Αλέξη Τσίπρα με δώρο το Νόμπελ Ειρήνης».