Μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μετά την επακόλουθη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθήσει να μαζέψει τα ασυμάζευτα και να κατηγορεί τον πρώην κυβερνητικό του συνεργάτη για κατασκευή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, ο κ. Καμμένος έρχεται να αντεπιτεθεί απειλώντας με βίντεο και μηνύματα μέσα από ανάρτησή-απόδειξη του στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ειδικότερα, με το συγκεκριμένο κείμενο που δημοσίευσε στο γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ο κ. Καμμένος έδωσε με τον δικό του τρόπο την απάντησή του στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που νωρίτερα είχε σχολιάσει την εφόλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε ο πρώην κυβερνητικός του εταίρος στον ANT1, κατά τη διάρκεια της οποίας προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, το τρίτο μνημόνιο και τον λόγο που δεν μίλησε νωρίτερα για τη διακυβέρνηση της τετραετίας 2015-2019, οπότε και συγκυβερνούσαν τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.

Η ανάρτηση-αποδεικτικό στοιχείο

Από τις αγκαλιές σε κεντρικές ομιλίες και την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων - στιγμές που ο καθένας μπορεί να θυμηθεί - μέχρι και τη συμφωνία των Πρεσπών, οπότε και χάθηκε άδοξα μία...τόσο δυνατή φιλία, ο κ. Καμμένος φαίνεται πως έχει ακόμα άσσους στα μανίκια. Μπορεί να δημοσίευσε στο Twitter ένα ενσταντανέ από ένα γεύμα σε φιλικό κλίμα με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά το κείμενο εκφράζει τις...άγριες διαθέσεις του Πάνου Καμμένου.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται στο εστιατόριο «The Restaurant by Pierre Balthazar». Όπως γράφει ο κ. Καμμένος «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά... κρίμα …». Κατά δήλωσή του όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.