Οσο πιο αισιόδοξη είναι η πραγματικότητα τόσο πιο μίζερος και εμπαθής εμφανίζεται στην πολιτική ζωή του τόπου. Οσο πιο ικανοποιητική είναι η πορεία της χώρας τόσο μεγαλώνουν και βαθαίνουν το μίσος και η τοξικότητά του

Ψάχνω μία ημέρα χωρίς fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικά δεν υπάρχει ούτε μία! Καθημερινά είτε ο ίδιος ο Τσίπρας είτε στελέχη του κόμματός του, εν όψει των εκλογών, έχουν τρελαθεί στα ψέματα. Είναι τόσα πολλά τα ψέματα, που αναρωτιέμαι εάν πραγματικά δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν. Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά.

ΜΕΤΑ τους μουσουλμάνους της Ροδόπης και τα ψέματα για το Λιμενικό και το ναυάγιο στην Πύλο, ο ΣΥΡΙΖΑ βομβάρδισε την κοινή γνώμη με fake news για δήθεν μηδενικές προσλήψεις την επόμενη τετραετία. Ενώ σε όλη την περίοδο 2019-2023 τηρήθηκε ο κανόνας μίας πρόσληψη για κάθε αποχώρηση, άρα υπήρξε αύξηση προσωπικού στους κρίσιμους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, της Ασφάλειας και της Αμυνας, η Κουμουνδούρου και προσωπικά ο Τσίπρας έλεγαν το ακριβώς αντίθετο! Φαντασθείτε ότι τα πραγματικά στοιχεία προκύπτουν και επιβεβαιώνονται από το μητρώο της απογραφής Ανθρώπινου Δυναμικού του υπ. Εσωτερικών κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ επέμενε στα ψέματά του.

ΤΙ ΕΧΕΙ γίνει όμως στην πραγματικότητα και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει την πραγματικότητα; Η κυβέρνηση, αναδιανέμοντας το προσωπικό σε τομείς που έχουν περισσότερη ανάγκη, έκανε περισσότερες και στοχευμένες προσλήψεις κατά την περίοδο 2019-2023 ενισχύοντας έμπρακτα τη δημόσια υγεία, το δημόσιο σχολείο και την ασφάλεια, κάνοντας 28.500 μόνιμες προσλήψεις, πχ, στην Παιδεία για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

ΑΥΤΑ συνέβησαν στον κρίσιμο τομέα των προσλήψεων και, παρά τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα φαίνεται ότι προσπαθεί να μπει σε μια ρότα προσλήψεων που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις προμνημονιακές περιόδους της χώρας, στην οποία υπήρχε παρόμοια ή και μεγαλύτερη ανάπτυξη σε σχέση με το 2023.

ΑΥΤΗ είναι η πραγματικότητα και όσο πιο αισιόδοξη είναι η πραγματικότητα αυτή τόσο πιο μίζερος και εμπαθής εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική ζωή του τόπου. Οσο πιο ικανοποιητική είναι η πορεία της χώρας τόσο μεγαλώνουν και βαθαίνουν το μίσος και η τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η αλήθεια και γι’ αυτή την αλήθεια πρέπει να παλέψουν οι πολίτες για να στείλουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα αζήτητα. Να πάρει ποσοστό κάτω από το 20% για να τιμωρηθεί αυστηρά…