Με… κύκλους επιχείρησε να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα που έχει ανακύψει με τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη πετώντας την μπάλα στην εξέδρα αφού δεν διευκρινίστηκε το παραμικρό πέραν του ότι ο πρόεδρος του κόμματος είναι… επιχειρηματίας. Την ίδια στιγμή λέξη δεν έχει αναφερθεί για τα όσα αποκαλύπτει ο Σταύρος Κοντονής αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα απίστευτα έγιναν επί πρωθυπουργίας του.

Κυβερνητικά στελέχη μετά τους… κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται πως μίλησαν για τον πρόεδρο του κόμματος, σχολίαζαν αφενός ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη απάντηση ούτε φυσικά και καμία εξήγηση για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις εταιρείες που διαθέτει στην αλλοδαπή και μάλιστα στην πολιτεία Ντέλαγουερ όπου λειτουργούν με κανόνες offshore , δηλαδή με ειδικό καθεστώς φορολογίας και χωρίς την υποχρέωση παροχής στοιχείων.

Οι… κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, επί της ουσίας πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα. Συνήθης τακτική της Κουμουνδούρου δηλαδή που όταν καλείται να δώσει εξηγήσεις και σαφείς απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα επιλέγουν την επίθεση στους πολιτικούς αντιπάλους.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως είναι ότι δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα και τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Απογευματινή της Κυριακής μέσα από την συνέντευξη του Σταύρου Κοντονή, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης επί Αλέξη Τσίπρα. Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε με στοιχεία και διευθύνσεις. Έδωσε ονόματα που βρίσκονταν δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό φωτογραφίζοντας και τον ίδιο μιλώντας για παρασυστήματα που δρούσαν μέσα στο Μαξίμου με αφορμή και την υπόθεση της σκευωρίας Novartis.

Το άδειασμα λέει πολλά για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα. Το άδειασμα είναι μεγαλοπρεπές τουλάχιστον μέχρι τώρα από την Κουμουνδούρου που σφυρίζει αδιάφορα στις αποκαλύψεις παρά την προσπάθεια αποδόμησης του Σταύρου Κοντονή, πάγια πρακτική επίσης της πρώτης φορά Αριστερά.