Συγχαρητήρια μηνύματα έδωσαν στον Λευτέρη Πετρούνια μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τη νίκη του και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

Ν. Ανδρουλάκης: Θερμά συγχαρητήρια, Λευτέρη!

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία! Με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι, έγινε ο μοναδικός αθλητής με τρία ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Στ. Κασσελάκης: Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε

«Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε! Έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε τρίτο ολυμπιακό μετάλλιο», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στο Χ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. «Συγχαρητήρια, Λευτέρη! Σε ευχαριστούμε. Θρύλος!», αναφέρει.

Δ. Κουτσούμπας: «Τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία των κρίκων! Αυτό τα λέει όλα για τον σπουδαίο άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια»

«Τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία των κρίκων! Αυτό τα λέει όλα για τον σπουδαίο άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού έδωσε και την ψυχή του σ' ένα δύσκολο αγώνα συνεχίζοντας να γράφει ιστορία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι. Καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη μέχρι την επόμενη μεγάλη διοργάνωση» αναφέρει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο μήνυμά του για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια.