Σε μία νέα ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης απαντά στην πρόθεση που εξέφρασε η Αθηνά Λινού για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, με αφορμή τις καταγγελίες Πολάκη για το Ινστιτούτο Prolepsis, το οποίο διοικεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συμβουλεύει, μάλιστα, με νόημα την Αθηνά Λινού, πριν μπει «σε περιττά δικαστικά έξοδα για να κάνει μήνυση να απαντήσει πρώτα πώς γίνεται μαζί με τον Σπανό και πριν με τον Μπακογιάννη να έχουν παρακάμψει κάθε κανόνα και διαδικασία δημοσιονομικού ελέγχου για τις απευθείας αναθέσεις και τις συμβάσεις που υπογράφουν μεταξύ τους εκεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!!!»

Την καλεί να νιώσει έστω και τώρα την ευθιξία «να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, μετά τη μηχανή που έχουν στήσει, για τη διασπάθιση εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος».

Ο Παύλος Πολάκης καταλογίζει θράσος στην Αθηνά Λινού και της εύχεται... καληνύχτα.

«Έμαθα πως θελεις λέει να μου κανεις μηνυση. Μια συμβουλη: Πηγαινε βρες το Χατζηνικολαου που ηθελε να μου κανει κι αυτος μηνυση (για «να μου παρει ενα κοπάδι» οπως ελεγε) αλλα δεν έκανε!!

Δεύτερο: Ξεκίνα το πακεταρισμα. Αύριο σου' ρχεται κι άλλο μπουγιουρντί που πρέπει να παρέμβει και σε σένα και στον Σπανό αυτεπαγγέλτως ο Εισαγγέλεας!!

Άντε καληνύχτα!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.