Μπορεί η πρόταση μομφής κατά της ηγεσίας του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ να κατατέθηκε επίσημα και μάλιστα με ευρείες συμμαχίες, ωστόσο ο πατέρας του προέδρου έκανε οτιδήποτε μπορούσε για να λάβει... θερμό χειροκρότημα ο υιός του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Σε αυτό το κλίμα, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά στα όσα είχαν διατυπωθεί όλες τις προηγούμενες ημέρες και προκαταβολικά στις κινήσεις που αναμένονταν, με τις δύο πλευρές, των kasselistas από τη μια και της εσωκομματικής αντιπολίτευσης από την άλλη να... αναμετρώνται και στην Κεντρική Επιτροπή, φαίνεται ότι φορτίστηκε ιδιαίτερα και ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος τη στιγμή εκείνη που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούσε την εσωκομματική αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να χειρονομεί με πάθος, πιθανότατα παροτρύνοντας και τους υπόλοιπους να χειροκροτήσουν. Πράγματι πολλοί υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που όχι μόνο δεν χειροκρότησαν αλλά εξέφρασαν την αντίθεσή τους και φυσικά σχολίασαν αρνητικά τις παρεμβάσεις του πατέρα Κασσελάκη.

Όπως ήταν φυσικό, όλο αυτό το σκηνικό προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Χ, με τους χρήστες να σχολιάζουν με χιούμορ και ειρωνεία τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και υποστηρικτές του Κασσελάκη σχολίασαν με πικρία τις γραφικές παρεμβάσεις του πατέρα του.

Ακολουθούν μερικές από τις αντιδράσεις: