Ο Λαφάζανης δίνει… πόνο με το νέο του βιβλίο

195

Βιβλίο ετοιμάζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης που θα πραγματεύεται την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τους μήνες Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου του 2015.

Ο ίδιος λέει ότι το βιβλίο θα «προβαίνει σε συνταρακτικές αποκαλύψεις και θα αναφέρεται σε σκληρές αλήθειας που θα πονέσουν και θα ανάψουν φωτιές» ενώ αφορμή γι αυτή την αποκάλυψη στάθηκε η ερώτηση της  ιστοσελίδας iskra.gr  προς τον κ Λαφαζάνη σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον Παναγιώτη Καμμένο σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Να μην δίνουμε καμία αξία και σημασία», σχολίασε ο κ Λαφαζάνης , ενώ για την περίοδο της «Πρώτη φορά Αριστερά» υποστήριξε: «Σαγηνεύτηκαν οι περισσότεροι στην κυβέρνηση και στα κεντρικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ από την καρέκλα, τυφλώθηκαν και παραδόθηκαν πολύ γρήγορα και από εκεί και πέρα τα μεγάλα οράματα κουρελιάστηκαν, καταχωνιάστηκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια και απέμειναν τα ψέματα, οι δικαιολογίες τα μικροπολιτικά παιχνίδια εξουσίας και η άνευ όρων παράδοση στην νέα “ευρωπαϊκή ιερά συμμαχία” και στο σύστημα. Δυστυχώς αυτή την τραγική εξέλιξη την έζησα να εκτυλίσσεται λεπτό προς λεπτό ως κινηματογραφική ταινία με μοιραίο τέλος».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο ενώ οι δηλώσεις έγιναν πριν δημοσιευτεί το κείμενο απολογισμού του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο του καταλογίζονται ευθύνες για υψηλές προσδοκίες σε ό,τι αφορά τον ρόλο δυνάμεων όπως η Ρωσία και η Κίνα.