Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει να αυτοσαρκάζεται και, όπως φαίνεται, το απολαμβάνει, κάτι που αποδεικνύεται και από το τελευταίο βίντεό του που ανήρτησε στο TikTok. Όπως ενημερώνει τους θεατές του από την αρχή, το συγκεκριμένο βίντεο είναι ανέκδοτο, ανήκει στην κατηγορία «Wait for it» («Περιμένετε ως το τέλος») και το ανέβασε με αφορμή τη βράβευση της παρουσίας του στην πλατφόρμα με Ermis.

Όπως λέει, το βραβείο Ermis «ήταν το τελευταίο πράγμα» που περίμεναν ο ίδιος και η ομάδα του. «Με αφορμή αυτό θυμήθηκα ένα βίντεο το οποίο είχαμε ετοιμάσει προεκλογικά και δεν το ανεβάσαμε», προσθέτει και στη συνέχει παρακαλεί «να πέσει το βίντεο». 

@kyriakosmitsotakis_

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα βίντεο bonus!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Τα γουρλωμένα μάτια και τα «ελαφρώς αχτένιστα» μαλλιά

Ο πρώτος αυτοσαρκασμός σχετίζεται με το γνωστό τοις πάσι γεγονός ότι συχνά γουρλώνει τα μάτια του: «Μου λένε ότι γουρλώνω τα μάτια μου, εγώ δεν το καταλάβαινα πολύ. Η ομάδα μου ήταν απελπισμένη μαζί μου».

Ο δεύτερος αυτοσαρκασμός που ακολουθεί, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, σχετίζεται με τα «ελαφρώς αχτένιστα», όπως παραδέχεται, μαλλιά του: «Είναι ελαφρώς αχτένιστα ειδικά όταν μιλάω έξω και φυσάει», εξηγεί.

Στο τέλος, ο πρωθυπουργός συμπεραίνει πως «ένα από τα μυστικά της δουλειάς είναι να μην παίρνει κανένας τον εαυτό του σοβαρά και να αυτοσαρκάζεσαι και λίγο». Χαρακτηριστικό που φανερώνει και αυτοπεποίθηση και θετική ψυχολογία, θα μπορούσε να προσθέσει κάποιος.