Την επιπόλαιη συμπεριφορά συγκεκριμένου βουλευτή της ΝΔ στον Νότιο Τομέα στηλιτεύουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με δήθεν δέσμευση που έχει αναλάβει να του δώσει υπουργείο!

Κανένα υπουργείο δεν έχει δεσμευθεί ο πρόεδρος της ΝΔ να του δώσει. Αντιθέτως, έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις πλευρές ότι δεν πρόκειται να αξιοποιήσει στελέχη και βουλευτές που υποστηρίζουν ότι θα μπουν στο νέο υπουργικό συμβούλιο. Ας το κρατήσουμε αυτό για μερικούς επιπόλαιους και φιλόδοξους της ΝΔ. Την επόμενη φορά θα αναγκαστούμε να γράψουμε ονόματα και διευθύνσεις…

Περιοδείες Αδωνι και Βορίδη για να μπλοκάρουν τις διαρροές

Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης αναλαμβάνουν περιοδείες σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας και μέσα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο λόγος είναι να πιεστούν τα υψηλά ποσοστά του Βελόπουλου (7,12% στη Μακεδονία) και του Νίκη (5,02%).

Θα ανέβουν και άλλα ισχυρά στελέχη, όπως ο Νίκος Δένδιας.

Το κόμμα Νίκη ακούγεται ότι συνδέεται με μονές που πολεμάνε την επίσημη ελληνική Εκκλησία. Στηρίζεται σε παλαιοημερολογίτες και εκκλησιαστικές οργανώσεις.

Οι Ρώσοι προσπαθούν να παρέμβουν έμμεσα στις εκλογές με όχημα αυτό το κόμμα. Θέλουν να το βάλουν στη Βουλή για να δυσκολέψουν την αυτοδυναμία, αλλά και για να έχουν ένα κόμμα που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.