Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει βαλίτσες για Νέα Υόρκη μετά την ξεκούραση στις Σπέτσες και το κουραστικό διήμερο στην Αθήνα όπου, αν μη τι άλλο, είχε και την αγγαρεία της έστω και ολιγόλεπτης παρουσίας στην εκδήλωση του ιδρύματος Αλέξη Τσίπρα. Έκανε και ένα Εκτελεστικό Γραφείο και πάει, όπως ενημερώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, για… δουλειά.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης πάει στη Νέα Υόρκη για δουλειά! Και συγκεκριμένα για το ινστιτούτο που ετοιμάζει κόντρα στο ίδρυμα του Αλέξη Τσίπρα για το οποίο, πάντα σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, υπάρχει μεγάλο… ενδιαφέρον. Από ποιους; Από επιχειρηματίες αλλά και από ομογενείς. Έτσι λένε, έτσι σας λέμε.

Διότι είναι βέβαιο πως δεν υπάρχει ομογενής και επιχειρηματίας στις ΗΠΑ που να μην ασχολείται αυτήν την περίοδο με την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Άνοδο σε συγκεκριμένες χώρες βέβαια και για συγκεκριμένους λόγους, όμως αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως υπάρχει ενδιαφέρον για το ινστιτούτο του Στέφανου Κασσελάκη.

Αυτός είναι και ο λόγος που πάει Νέα Υόρκη. Κανένας άλλος, μην πάει αλλού το μυαλό σας. Θα έχει τρέξιμο αφού θα δώσει και μια συνέντευξη σε εφημερίδα όπως λένε οι πηγές της Κουμουνδούρου.

Τώρα το να επιστρέψει και να τρέχει να μαζέψει τα αμάζευτα μάλλον δεν του πέρασε από το μυαλό…