Ο πρόεδρος –λέει– του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, είχε δηλώσει με μεγάλη περηφάνια ότι στηρίζει τον Κυριάκο Βελόπουλο και συμπαρατάσσεται με την Ελληνική Λύση, όμως στην πορεία… άλλαξε γνώμη: Πλέον, o... γέροντας δήλωσε ότι στηρίζει την «Νίκη», κατηγορώντας τον Βελόπουλο για «αθέτηση συμφωνιών». «Μας ήθελε για νεροκουβαλητές», λένε παράγοντες που ξέρουν… Χωρίς σχόλια…

Φθηνότερο

Στις 18.000 ευρώ ανά κανάλι –3.500 ευρώ λιγότερα από την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου– θα είναι το κόστος του κοινού exit poll που θα διενεργήσουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E. και GPO, με κάθε κανάλι (ιδιωτικά και ΕΡΤ) να καταβάλει το ποσόν στην εταιρεία με την οποία συνεργάζεται.


Οριστικά μπλε

Οι πληροφορίες που έρχονται στην Πειραιώς επιβεβαιώνουν την αίσθηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η ΝΔ στην Κρήτη έχει ανέβει κι άλλο, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει τάση συσπείρωσης και όχι αποσυσπείρωσης. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι για τον πρόεδρο της ΝΔ αποτελεί προσωπική υπόθεση η Κρήτη, τα καλά μαντάτα από τους δημοσκόπους γέμισαν χαμόγελα το επιτελείο στο Μοσχάτο.