Βαρτζόπουλος (ο)

1. αυτός που περιγράφει την πραγματικότητα όπως είναι «θέλω να αφήσεις την ωραιοποίηση, να γίνεις βαρτζόπουλος και να μου πεις τι πραγματικά συμβαίνει» 2. αυτός που δέχεται επίθεση επειδή περιγράφει την πραγματικότητα όπως είναι «όσο θα αυξάνονται οι φανατικοί και οι ιδεοληπτικοί τόσο θα αυξάνονται και οι βαρτζόπουλοι»

Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί συμπολίτες επιτέθηκαν με τόσο πάθος στον υφυπουργό Βαρτζόπουλο. Ο άνθρωπος, θέλοντας να υπεραμυνθεί της χρήσης του όρου «γυναικοκτονία», είπε ότι γενικώς στη φύση το αρσενικό που είναι υπεύθυνο για την τροφή είναι πιο επιθετικό και βίαιο από το θηλυκό που γεννάει και άρα η χρήση του όρου «γυναικοκτονία» υποστηρίζεται και από τη βιολογία. Μετά κατάλαβα ότι οι διαμαρτυρόμενοι, ως υπερ-«προοδευτικοί», δεν δίνουν δεκάρα για τις γυναικοκτονίες και η νέα ασχολία τους είναι η προσπάθεια να βρουν διέξοδο στα ψυχολογικά τους αδιέξοδα μέσω της επιβολής της άποψης σύμφωνα με την οποία το αρσενικό και το θηλυκό δεν έχουν καμία διαφορά και άρα ένας συμπολίτης με πέος θα πρέπει να θεωρείται και να αντιμετωπίζεται ως γυναίκα αν αυτό επιθυμεί. Το αποτέλεσμα είναι άλλη μια φορά οι πραγματικές γυναίκες (και η προστασία τους) να μπαίνουν στο περιθώριο προκειμένου να επιβληθεί το δικαίωμα κάθε άνδρα να είναι για όλους ό,τι δηλώσει εκείνος.

Πρόταση

Σε κάθε περίπτωση (και προκειμένου να έχει ήσυχο το κεφάλι του ο υφυπουργός Υγείας), του προτείνω να υποκύψει στις πιέσεις των υστερικών συμπολιτών με το μηδενικό έρεισμα στην κοινωνία και να ανασκευάσει λέγοντας ότι οι γυναίκες είναι το ίδιο βίαιες και επιθετικές με τους άντρες και ότι προφανώς δεν είναι μόνο αυτές που γεννούν.

Φωνακλάδικη μειοψηφία με ψυχολογικά

Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι περισσότεροι Ελληνες δημοσιογράφοι θα καταλάβουν ότι μερικές χιλιάδες Γάλλοι ή Γερμανοί που διαδηλώνουν στο Παρίσι ή το Βερολίνο αντίστοιχα δεν είναι «οι Γάλλοι» ή «οι Γερμανοί» και ότι μερικές εκατοντάδες φοιτητές που στηρίζουν τη Χαμάς και δρουν κατά της Δύσης σε κάποιο αμερικανικό πανεπιστήμιο δεν είναι «οι φοιτητές», αλλά μια φωνακλάδικη μειοψηφία που τα προβλήματά της είναι περισσότερο ψυχολογικά παρά πολιτικά.

Ευτυχώς το κατάλαβαν

Και μιας και είπα για τα κακομαθημένα βουτυρόπαιδα που στηρίζουν τους φονταμενταλιστές αντιδυτικούς χαντζαροφόρους να σημειώσω πως ευτυχώς οι διοικήσεις των αμερικανικών πανεπιστημίων φαίνεται να κατάλαβαν ότι καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ δεν γίνεται να επιτρέπουν επεισόδια και ταραχές που τελικά σπρώχνουν ακόμα περισσότερους ψηφοφόρους στην αγκαλιά του ημιπαράφρονα πορτοκαλή και άρχισαν να ζητούν από την αστυνομία να τους μαζέψει. Και στα δικά μας...