Λοιπόν θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι. Όλοι όσοι σπεύσατε να επικρίνετε ή να σατιρίσετε τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Στέφανο της Ελλάδας –όπως είναι πιο γνωστός– για την περίπτωση της γούρνας στις Σπέτσες που φανταστήκατε πως είναι μια πισίνα. 

Όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε –κατά το κοινώς αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις– αλλά κάτι τελείως διαφορετικό. Το επεξήγησε με σαφήνεια ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παυσανίας Παπαγεωργίου τονιζοντας πως απλά ο πρόεδρος του κόμματος ήθελε να «βρέξει τα πόδια του». 

«Δεν υπήρξε εκσκαφή και αφού για να γίνει πισίνα χρειάζεται εκσκαφή» τόνισε ο κ. Παπαγεωργίου σημειώνοντας ότι αφού δόθηκε απάντηση –αυτή που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης περί γούρνας δηλαδή– τότε δεν υπάρχει θέμα, πολύ περισσότερο όταν απλά το μόνο που ήθελε και θέλει ο πρόεδρός του είναι να κάνει κανένα «ποδόλουτρο». 

Οπότε πού είναι το θέμα; Γιατί τόσες επικρίσεις για έναν άνθρωπο που, όπως συνηθίζει να λέει, δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν; Και επειδή είναι αρχηγός κόμματος και μάλιστα αριστερού δεν μπορεί να κάνει μια γούρνα για να βρέχει τα πόδια του; Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι και… φιλόζωος. 

Πού κολλάει αυτό; Μα ότι στη γούρνα (του) θα ξεδιψούν πουλάκια, σκυλάκια, γατάκια και όλοι η πανίδα των Σπετσών. Γι' αυτό την έφτιαξε. Και η σκάλα; Μα για να βγαίνουν τα σκυλάκια που θα βουτούν να δροσιστούν. Στις ξαπλώστρες θα μπορούν να ξαποσταίνουν και όλα τ' άλλα, κατάκοπα από τη ζέστη, ζωάκια. 

Οπότε τέλος η πλάκα με τη γούρνα του Στέφανου. Άσε που δεδομένου ότι έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, έχει λιώσει παπούτσια, όπως κατ' επανάληψη έχει τονίσει, ένα ποδόλουτρο το χρειάζεται ο άνθρωπος.