Στη μάχη των ευρωεκλογών και του... TikTok έπεσε και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο του κόμμα με το όνομα Δημοκράτες. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε το πρώτο του βίντεο στο TikTok με αθλητικές αναφορές και δεν έκρυψε τα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα του TikTok όπου δηλώνει υπερήφανος για την ομάδα του, τον Ολυμπιακό, ενώ φαίνεται σίγουρος για την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» επί της Φενέρ για τους «8» του Conference League. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά από το ταβερνάκι όπου γυρίζει το βίντεο: «Να σας πω τι τρώω; Τρώω τη Φενέρμπαχτσε». Επιπλέον όταν κάποιος από την παρέα του στο τραπέζι τον ρωτάει αν ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Φενέρ, ο ίδιος απαντά «ναι! και θα την περάσουμε. Την έχουμε ξαναπεράσει και θα την περάσουμε. Είμαστε καλύτεροι». Μάλιστα στο τέλος του βίντεο ο πρώην υπουργός αναφέρει με χαμόγελο πόσο υπερήφανος νιώθει για την ομάδα του.

Το TikTok είναι πλέον ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας των πολιτικών προς τους πολίτες και αναμφίβολα θα παίξει σημαντικό ρόλο και στις προσεχείς ευρωεκλογές. Οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί το χρησιμοποιούν για να απευθύνουν στο κοινό αλλά και να δείξουν την ανθρώπινή τους πλευρά και φυσικά από αυτό δεν θα έλειπε ούτε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πρόσφατα δε η ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok έλαβε βραβείο για τα επιτυχημένα του βίντεο στην πλατφόρμα.

Δείτε την ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου:

@aloverdos #olympiakos #football #loverdos #dimokrates #president #fy #fyp #fypシ #foryou #first #tiktok #greek #viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - Andreas Loverdos