Αναμενόμενο αυτό που έγινε στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπτε συνεχώς και μιλούσε πάνω στον πρώην υπουργό της ΝΔ με σκοπό να τον εκνευρίσει.

Ο Άδωνις συγκρατούσε με κόπο είναι αλήθεια την ψυχραιμία του, μέχρι η συζήτηση έφθασε στους πλειστηριασμούς και στα funds: «αυτή η κουβέντα είναι ντεμοντέ» είπε στον Θεοχαρόπουλο και εκείνος άρχισε να φωνάζει ότι ο Γεωργιάδης αποκάλεσε «ντεμοντέ» τον κόσμο που χάνει τα σπίτια του!

Προφανώς ο Θεοχαρόπουλος ως αυθεντικός εκφραστής του… ανανεωτικού λαϊκισμού, πιάστηκε από τη λέξη ώστε στη συνέχεια να βάλει στο στόμα του Άδωνι κάτι που δεν είπε. Ακολούθησε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ υπό μορφή αντιποίνων μια και οι μονταζιέρες της Κουμουνδούρου τον περίμεναν στη γωνία ώστε στην πρώτη ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για τη ζημιά που τους έκανε με τον Κατρούγκαλο.

Μεταξύ μας το λάθος του Άδωνι ήταν ότι δεν έπρεπε να πει στον Θεοχαρόπουλο ότι είναι ντεμοντέ: ντεκαντάνς είναι ο άνθρωπος και λίγο γκαντέμης αφού έφυγε από τη ΔΗΜΑΡ και πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ, και όπου να ‘ναι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιάζει με ΔΗΜΑΡ.