Με το που αποκαλύφθηκε ότι οι περιβόητοι και «σεσημασμένοι» Σαράφης και Κελέση (της σκευωρίας Novartis βεβαίως, βεβαίως) τσέπωσαν 26 εκατ. ευρώ, το εν Ελλάδι «κόμμα» των σκευωρών και οι παπαγάλοι τους έπαθαν εγκεφαλικά.

Στο ενδεχόμενο να βγουν οι κουκούλες απ΄ αυτά τα μπουμπούκια, τα οποία άνθισαν επί της εθνικολαϊκιστικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι σκευωροί και τα τσιράκια τους έπαθαν ντουβρουτζά. Λογικό και αναμενόμενο.

Γιατί σκέψου, λέει, να βγει η κουκούλα από τον Σαράφη και να αποδειχθεί ότι κρύβονταν πρώην στέλεχος της Novartis που εκδιώχθηκε κακήν-κακώς (πριν τη σκευωρία, παρακαλώ) για οικονομικής φύσεως θέματα(sic). Παρεμπιπτόντως αν πρόκειται για αυτόν τον τύπο, τότε οι Σαμαράς, Στουρνάρας, Άδωνις, Λοβέρδος, Αβραμόπουλος και οι υπόλοιποι δεν θα δυσκολευτούν να βρουν τη διεύθυνσή του για να του στείλουν τις μηνύσεις και τις αγωγές που θα του κάνουν: στον Κορυδαλλό... περνάει το χρόνο του εδώ και μερικούς μήνες μιας και η δικαιοσύνη τον καταδίκασε για κάτι απατεωνιές που διέπραξε εις βάρος επιχειρηματιών.

Επίσης, σκέψου να βγει η κουκούλα από την Κελέση και να αποκαλυφθεί πως πρόκειται για γυναίκα που κι αυτή εργαζόταν στη Novartis, αλλά κι αυτή την απέλυσε η εταιρία για κάτι... υπεξαιρέσεις. Μην μας πείτε: μπουμπούκια μυρωδάτα οι ψευδομάρτυρες.

Πάμε τώρα στο, πλέον, εφιαλτικό σενάριο για τους σκευωρούς. Σκέψου να βγάλει η δικαιοσύνη τις κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες και να αρχίσουν να κελαηδούν: ποιος τους «βρήκε», ποιος τους έδινε εντολές, ποιοι τους «γράφανε» κάποιες «καταθέσεις» και με ποια στελέχη της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα έλεγαν, όπως φημολογείται, σε διάφορες γιάφκες των Αθηνών και της Εύβοιας. Τρόμος.

Εκτός, πάλι, αν ορισμένοι θεωρούν ότι οι κουκουλοφόροι θα πάρουν όλη την ευθύνη της σκευωρίας πάνω τους και το υπόλοιπο της ζωής τους θα το περάσουν στις ελληνικές φυλακές. Χλωμό το βλέπουμε.

Γιατί τα «καλόπαιδα» ψευδομάρτυρες είναι αφενός και ουχί οσιομάρτυρες , αφετέρου δεν μας μοιάζουν για κορόιδα με τα τόσα εκατ. αργύρια που ενθυλάκωσαν για τα άθλια και εγκληματικά ψέματα που είπαν ή που τους είπαν να πουν…