Ο δημοσιογράφος του "Βήματος" Νίκος Χασαπόπουλος, σπάει τη σιωπή του και με ανάρτησή του στο Facebook γράφει για το πως βρέθηκε να εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis και αποκαλύπτει πως υπέστη έμφραγμα εκείνη την περίοδο από το άγχος και τη στεναχώρια του. Μάλιστα αναφέρει σημαντικές πτυχές της σκευωρίας καθώς και τι του είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση. 

Ο Νίκος Χασαπόπουλος αναφέρει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν εκείνος που τον πληροφόρησε ότι το όνομά του υπήρχε στη δικογραφία, και ότι του είπε ότι το είχε βάλει ένας υπουργός της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επειδή έγραφε εναντίον του. Ένα από τα πιο σημαντικά που αποκαλύπτει είναι ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση τους του είπε ότι δεν πρέπει να φοβάται απολύτως τίποτα, διότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό εναντίον του. Απορίας άξιο πως ήξερε την πορεία των ερευνών της δικαιοσύνης και κυρίως με πόση ευκολία ανέφερε ότι δεν υπήρχε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο. Μεταξύ άλλων ο πολιτικός συντάκτης του Βήματος τα βάζει και με συναδέλφους του, κυρίως αυτούς που εξυπηρετούσαν την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όπως αναφέρει «ταυτίστηκαν με τις κατηγορίες και αναμετέδιδαν σαδιστικά στα ΜΜΕ τους, λέγοντας ότι απλώς διαβάζουν τη δικογραφία».

Ο κουκουλοφόρος που με κατηγόρησε είναι φυλακή


Επιπλέον ο γνωστός δημοσιογράφος τα βάζει με τον κουκουλοφόρο μάρτυρα, η ταυτότητα του οποίου αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες επίσημα, αναφέροντας ότι αυτός που τον κατηγόρησε δίχως στοιχεία, σήμερα είναι στη φυλακή για σοβαρά εγκλήματα. Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι από τη στεναχώρια του για τις άδικες κατηγορίες υπέστη έμφραγμα, ωστόσο κανένας δεν του ζήτησε συγγνώμη. Τέλος θυμάται και την επίθεση που δέχθηκε τότε από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και όλα αυτά φυσικά για να κατηγορήσουν πολιτικούς αντιπάλους αλλά και δημοσιογράφους που δεν εξυπηρετούσαν την προπαγάνδα τους, με στόχο να εκφοβίσουν αλλά και να κερδίσουν τις εκλογές. Βήμα βήμα αποκαλύπτονται τα πάντα για την άθλια σκευωρία που στήθηκε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, μια σκευωρία που ουσιαστικά τάσσεται κατά της ίδιας της δημοκρατίας, διότι οι κατηγορίες είχαν σκοπό να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και να κρατήσουν κυβέρνηση το μόρφωμα του Αλέξη Τσίπρα. 


Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: 

Τώρα που βγαίνουν οι κουκούλες:

Τώρα που η εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος αποφάσισε να βγάλει τις “κουκούλες” από τους προστατευόμενους μάρτυρες της σκευωρίας Νοβάρτις, ήρθε η στιγμή να γίνουν γνωστά ορισμένα πράγματα που με αφορούν, που τόσο με πλήγωσαν, με στενοχώρησαν, με απογοήτευσαν, με τραυμάτισαν ψυχικώς που παρ΄ολίγον να χάσω από την στενοχώρια μου και το άγχος τη ζωή μου. Ένα έμφραγμα παραμονές πρωτοχρονιάς ήρθε να προστεθεί στο άγχος.

Όλα άρχισαν όταν ένα μήνα προτού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (διάβαζε Παπαγγελόπουλος και Σία ) ανακοινώσει ότι υπάρχει το “μεγαλύτερο σκάνδαλο εκ συστάσεως του ελληνικού κράτους”, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Άδωνη Γεωργιάδη που με προειδοποιούσε ότι το όνομα μου βρίσκεται στη δικογραφία της Νοβάρτις. Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα σημασία, γέλασα, αφού ούτε καν γνώριζα τι εστί Νοβάρτις. Αλλά πώς να το κάνουμε ανησύχησα, σε δικογραφία το όνομά μου;

Ο Άδωνις προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντάς μου ότι το όνομά μου το πρόσθεσε στη δικογραφία ένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έγραφα εναντίον του. Μου είπε ποιος ήταν και όντως τον είχα παραλάβει αρκετές φορές για τις παρανομίες που έκανε και για την αλαζονεία του.

Από τότε άρχισε ένας Γολγοθάς. Άκουγα καθημερινώς από τηλεοράσεις, εφημερίδες που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τα ραδιόφωνα (τότε στο ραδιόφωνο του Alpha) ότι είχα μαζί με τη συνάδελφο Έλενα Φυντανίδου δική μου εταιρία για προώθηση των φαρμάκων της Νοβάρτις, ότι κάλεσα στο σπίτι μου τον Φρουζή CEO της Νοβάρτις (εάν τον λένε έτσι) για να του γνωρίσω τον Ανδρέα Λοβέρδο (που όταν ξέσπασε το “σκάνδαλο” ήταν υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων) και ορισμένα άλλα ακαταλαβίστικα πράγματα. Χωρίς καν να κοιτάξουν εάν όντως είχα εταιρία (που ήταν πανεύκολο με το πάτημα ενός κουμπιού να το βρει κανείς), μου άνοιξαν δύο φορές τον τραπεζικό μου λογαριασμό, έφαγα ένα εξευτελιστικό μπούλινγκ, όχι μόνον από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (και του Καμμένου), αλλά (δυστυχώς) και από συναδέλφους. Η κατάσταση ήταν αποπνικτική, δεν ήξερα τι να κάνω, ένα σύστημα που εμφανιζόταν άτρωτο και δήθεν αδιάφθορο βρισκόταν απέναντί μου, χωρίς καν να γνωρίζω σε τι έφταιγα. Επαθα το έμφραγμα, βγήκαν πορίσματα, αθωωτικά, ο ίδιος ο Τσίπρας σε μια συνάντηση που είχα τυχαίως μαζί του στη Βουλή μου είπε να μην ανησυχώ, δεν υπάρχει τίποτα. Και πώς να υπήρχε; Ο άθλιος κουκουλοφόρος που με “κατηγόρησε” βρίσκεται ήδη στη φυλακή, αλλά κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη. Όχι δεν ήθελα συγνώμη από τους σκευωρούς, αλλά από μερικούς συναδέλφους που ταυτίστηκαν με τις κατηγορίες και της αναμετέδιδαν σαδιστικά στα ΜΜΕ τους, λέγοντας ότι απλώς διαβάζουν την δικογραφία.