Αλχημείες στα ψηφοδέλτια έκανε ο επικεφαλής της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος ουσιαστικά έβαλε μόνο τους δικούς του. Τουλάχιστον σε οκτώ (!) περιφέρειες τοποθετήθηκαν «αλεξιπτωτιστές», στις πιθανότερες δηλαδή να εκλεγεί εκπρόσωπος της «Νίκης» στη Βουλή.
Πιο ηχηρή αποχώρηση υπήρξε της θεολόγου, Βασιλικής Ζιάκα, η οποία έλαβε 3.491 «σταυρούς», αλλά τη θέση της πήρε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Γιώργος Ρούντας. Μάλιστα, στην περίπτωσή της επιχειρήθηκε από το «βουλευτήριο» ένα αλισβερίσι προκειμένου η κυρία Ζιάκα να… σωπάσει: της προτάθηκε να προσληφθεί ως επιστημονική συνεργάτις, όμως η ίδια αρνήθηκε.
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο υπερπολύτεκνος Γιώργος Μπαϊραμίδης έφυγε από την πρώτη θέση και βρέθηκε στην… τελευταία, θέση την οποία πήρε ο συνταξιούχος αρεοπαγίτης Γιώργος Αποστολάκης. Στην Ανατολική Αττική πρώτος στη λίστα τοποθετήθηκε ο Τάσος Οικονομόπουλος, ο οποίος τον Μάιο ήταν δεύτερος στον Νότιο Τομέα.
Η πρώτη σε «σταυρούς» στην Ανατολική Αττική Αρετή Αθανασίου βρέθηκε ξαφνικά στην 3η θέση της λίστας ενώ η Ευανθία Αμπαδόγιαννη βρέθηκε ένα σκαλί παρακάτω, στην 4η θέση της λίστας, τη στιγμή που πρώτος στο ψηφοδέλτιο τοποθετήθηκε ο πρώην υποψήφιος στη Ροδόπη, Γιώργος Παλαιτσάκης.
Στις Σέρρες ο Ιωάννης Βαρώσης τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα και πρώτος μπήκε ο κ. Ζώης Ζαρταλούδης, με τον κ. Βαρώση πάντως να παραμένει στο κόμμα παρά την «καθαίρεσή του». Στη Χαλκιδική πρώτος στη λίστα είναι ο Πέτρος Παπαγεωργίου που ήταν 5ος σε σταυρούς στη Β΄ Θεσσαλονίκης και, τέλος, στη Φθιώτιδα την πρώτη θέση στη λίστα πήρε ο τελευταίος σε σταυρούς Βασίλης Φάκος ενώ ο πρώτος σε σταυρούς τοποθετήθηκε τελευταίος στη λίστα της Κορίνθου.