Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, όπως ενημερώνει με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης Σμυρλής, αναππληρωτής γενικός διευθυντής της ΝΔ. 

Επίσης, στο κείμενο της ανάρτησής του επεσήμανε πως χθες, Κυριακή, στελέχη και μέλη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ παρέλαβαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην Πειραιώς, «τρόφιμα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης από την πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού της Κύπρου κα Αννίτα Δημητρίου».

Στο τέλος ο κ. Σμυρλής τόνισε: «Όλοι μαζί, ενωμένοι, στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και συνεισφέρουμε με κάθε δυνατό τρόπο». 

Η ανάρτηση

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης αναφέρει τα εξής: «Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Χθες με στελέχη και μέλη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και της ΟΝΝΕΔ παραλάβαμε στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, τρόφιμα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης από την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού της Κύπρου κα Αννίτα Δημητρίου. Όλοι μαζί, ενωμένοι, στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και συνεισφέρουμε με κάθε δυνατό τρόπο».