«Να μην κατεβεί ξανά ο Κασσελάκης, να κάνει αποποίηση κληρονομιάς του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει σε νέα ανάρτησή του ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Νέα δημόσια άποψη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, καλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη να μην ασχοληθεί ξανά με το κόμμα.

Ειδικότερα σε ανάρτησή του στο «Χ», ο γνωστός στιχουργός αναδημοσίευσε συνομιλία με έναν φίλο του σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συζήτηση αυτή, ο κ. Μωραΐτης υποστήριξε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν θα πρέπει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, παρά το ότι ο φίλος του πιστεύει ακράδαντα ότι θα κέρδιζε με 70%.

Η κληρονομιά

Μάλιστα, ο κ. Μωραΐτης αναφέρει ότι η «κληρονομιά» του κόμματος περιλαμβάνει πρόσωπα όπως οι Σπίρτζης, Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Πολάκης, Ραγκούσης, Νοτοπούλου, Παππάς, Θεοδωρόπουλος, καθώς και «τρεις Τσίπρες».

Οι δύο φίλοι συμφωνούν ότι, με αυτή την κατάσταση, ο Κασσελάκης θα πρέπει να αποκηρύξει αυτή την «κληρονομιά».

Η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη:

Αληθινή συνομιλία με φίλο, πριν από λίγο:

- Γιατί δεν τους διέγραφε όλους αυτούς; Τους σιχαίνεται ο κόσμος!
- Ποιους να διαγράψει, παιδί μου; Το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτρέπει στον Πρόεδρο να διαγράψει στέλεχος. Μόνο τα στελέχη διαγράφουν τον Πρόεδρο.
- Να ξανακατέβει! 70% θα πάρει!
- Να ξανακατέβει να πάρει τι;
- Το κόμμα!
- Καλέ δεν καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κόμμα. Εσένα αν πέθαινε ο παππούς σου και σου άφηνε κληρονομιά τον Σπίρτζη, τη Γεροβασίλη, τον Ζαχαριάδη, τον Πολάκη, τον Ραγκούση, τη Νοτοπούλου, τον Παππά, τον Θεοδωρόπουλο και τρεις Τσίπρες, θα τους έπαιρνες;
- Όχι, θα έκανα αποποίηση κληρονομιάς.
- Α, γεια σου!

Δείτε την ανάρτηση