Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ο Σαλμάς δεν διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ και το κόμμα ούτε γιατί κατέθεσε την αγωνία του για τα προβλήματα της κοινωνίας, ούτε γιατί διαφώνησε με την παράταξή του.

Πήρε πόδι και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες γιατί άρχισε να πετάει στον αέρα κατηγορίες κατά της Λίνας Μενδώνη. Χωρίς, ωστόσο, να τις συνοδεύει και με τις απαραίτητες αποδείξεις. Αρα, λάσπη στον ανεμιστήρα κι ό,τι βγει.

Μέχρι στιγμής, πάντως, του βγήκε κόκκινη κάρτα από τη ΝΔ. Για τα υπόλοιπα που ψελλίζει, αν έχει στοιχεία, στον εισαγγελέα. Αν δεν έχει, όπως όλα δείχνουν, καλό θα είναι να υποστείλει τη σημαία της όψιμης ανησυχίας του για το κράτος δικαίου, για τα φάρμακα, για τον διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με τα κυλικεία και για «τους πολλούς και τους λίγους».

Τώρα για τα υπόλοιπα που ακούγονται, ότι μετά τη διπλή διαγραφή του «γλυκοκοιτάζει» την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου ή το κόμμα της Λατινοπούλου, δεν έχουμε ξεκάθαρη άποψη.

Πάντως, αν όλος ο σαματάς έγινε για να πάει σε άλλο κόμμα, τότε ας το προσέξουν αυτό, κυρίως, οι ψηφοφόροι της Αιτωλοακαρνανίας που του εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους.

Tέλος, πιο καθαρά δεν θα μπορούσε να το πει ο Παύλος Μαρινάκης. «Ο κ. Σαλμάς διεγράφη γιατί συνέχισε να αναπαράγει συκοφαντικές διατυπώσεις, τη στιγμή που είχε κάνει σχετική ερώτηση στις 25 Ιουνίου, του απάντησε η αρμόδια υπουργός Λίνα Μενδώνη στις 28 Ιουνίου και όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, ενώ του ζητήθηκε αν θέλει να επανέλθει, δεν επανήλθε», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.