Ο Παύλος Πολάκης… εμψυχώνει τον Στέφανο Κασσελάκη και χειροκροτεί τη δήλωσή του σχετικά με την απουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την εκδήλωση που έγινε για τον Κώστα Σημίτη. Μόνο που μετά το «μπράβο» Στέφανε και το «ωραίος» ο Στέφανος μπορεί να ακολουθήσει και το «ώπα» Στέφανε.

Το βίντεο στο Tiktok είχε γίνει viral. Ο πιτσιρικάς (ο Φαίδων) μαθαίνει ποδήλατο και ο πατέρας τον εμψυχώνει. «Ωραιός ο Φαίδων, μπράβο Φαίδων» και στο τέλος ακούγεται το «ώπα Φαίδων» (άκλιτο πάντα), την ώρα που ο Φαίδων πέφτει με το ποδήλατο. Μάλλον αυτό έχει ζηλέψει ο Παύλος Πολάκης που επικροτεί τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν είναι άλλωστε το μοναδικό «μπράβο» που του λέει.

Αυτή τη φορά βέβαια το πήγε λίγο παραπάνω αφού μετά το «μπράβο Στέφανε» έγραψε στο Χ (πρώην twitter) και τα εξής:

«Δείξτε μου και μερικούς άλλους από τους «γνωστούς αγνωστούς» ,ένθεν κακείθεν που έχουν κάνει τέτοια δήλωση!!! Υγ .αντιθέτως όταν καποιοι από εμάς έβαζαν το Σημίτη στη θέση του ,τους έπιανε τετάρταιος πυρετός…» (ακριβής αντιγραφή της ανάρτησης).

Δεν ξέρουμε ποιους εννοεί ο Παύλος Πολάκης. Ίσως θυμήθηκε τον Νίκο Μπίστη και άλλους που αντιδρούσαν όταν στοχοποιούσε ο αψύς Κρητικός τον Κώστα Σημίτη με τον γνωστό αήθη τρόπο του. Ίσως πάλι αν απευθύνεται στους συνοδοιπόρους τους.

Τους συντρόφους που πήδηξαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ και μαζί έφτασαν να ψηφίζουν το τρίτο μνημόνιο, τη συμφωνία των Πρεσπών, την αφαίμαξη των ελεύθερων επαγγελματιών.

Το «μπράβο» από το «ώπα» το χωρίζουν λίγες στιγμές. Ειδικά στην πολιτική που ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα. Ειδικά στις περιπτώσεις που οι αρχηγοί πελαγωμένοι αλλάζουν θέσεις σαν τα… πουκάμισα προκαλώντας βέρτιγκο ακόμη και στους φανατικούς οπαδούς…