Εύχομαι να έχουμε μια ουσιαστική συζήτηση και να μιλήσουμε για το μέλλον της πατρίδας μας, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το debate των πολιτικών αρχηγών λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές 2023.

«Πολλά μικρόφωνα. Υπάρχει ενδιαφέρον τελικά» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τοποθετούμενος μπροστά στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους για να προχωρήσει στις δηλώσεις του.


«Εύχομαι να έχουμε ουσιαστική συζήτηση. Να μιλήσουμε για το πως θα αυξήσουμε μισθούς, πώς θα θωρακίσουμε την πατρίδα απέναντι στις εξωτερικές απειλές. Θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες θα πάρουν απαντήσεις παρά το αυστηρό πλαίσιο που δυστυχώς διέπει πάντα τέτοιες συζητήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ερωτώμενος σχετικά με την ελεύθερη ερώτηση που είχαν ζητήσει οι δημοσιογράφοι από τη διακομματική επιτροπή, αντί του ελεύθερου μηνύματος των πολιτικών αρχηγών, δήλωσε: «Προσωπικά δεν θα είχα καμία αντίρρηση για ελεύθερη ερώτηση».

«Θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες θα πάρουν τις απαντήσεις που περιμένουν παρά το αυστηρό πλαίσιο». Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά τις εκλογές, είπε ο πρωθυπουργός.