Η αποκάλυψη ήταν συνταρακτική. Ακούστηκε από το στόμα του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση «υιοθέτησε» τα μέτρα τα δικά του (και του ΣΥΡΙΖΑ) για την αντιμετώπιση της βίας. Απλά προσέθεσε -η κυβέρνηση- και αυτό με τον αποκλεισμό θεατών με το οποίο ο,,, αριστερός Στέφανος Κασσελάκης είναι αντίθετος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ –αποσπάσματα της οποίας παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε πως τα μέτρα της κυβέρνησης για την βία στα γήπεδα συμπίπτουν με όσα ο ίδιος είπε το Σάββατο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και παρουσίασε με βίντεο τη Δευτέρα το πρωί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Δεν έχουμε προτείνει μέτρα που συμπίπτουν με της κυβέρνησης, η κυβέρνηση υιοθέτησε τα μέτρα τα δικά μας που ανακοίνωσα το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή».

Ποια ήταν όμως αυτά; Σύμφωνα με δική του ανάρτηση είναι τα εξής:

- Ουσιαστική λειτουργία των συστημάτων εποπτείας με κάμερες υψηλής ευκρίνειας (CCTV).

- Είσοδο στα γήπεδα μόνο με ταυτοποίηση.

- Υποχρεωτική αρίθμηση θέσεων.

- Υποχρεωτική έκδοση ετήσιου πιστοποιητικού ασφαλείας και έλεγχος λειτουργίας πριν από κάθε αναμέτρηση.

Ναι πράγματι. Είναι προτάσεις πρωτάκουστες. Μια πραγματική αποκάλυψη και ίσως να έχει δίκιο να δηλώνει πως τα υιοθέτησε η κυβέρνηση. Κάτι σαν την αντιγραφή που κάνει ο πρωθυπουργός και κάθε άλλος πολιτικός ο οποίος κάνει περιοδείες και έρχεται σε επαφή με τους πολίτες. Διότι και αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης το έφερε στην πολιτική ζωή του τόπου…