Κάθε όριο ξεπερνούν στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνομενοι πως το τέλος πλησιάζει. Παίζουν τα ρέστα τους στην τοξικότητα, τα fake news και τη λάσπη παραβλέποντας όλα τα πραγματικά στοιχεία.

Το νέο αφήγημα που σκαρφίστηκαν από κοινού με τα αγαπημένα τους ΜΜΕ υποστηρίζει συννενόηση της Νέας Δημοκρατίας με ακροδεξιά σταγονίδια. Μόνο που η πραγματικότητα τους χαλάει τη σούπα: ξεχνούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πρωθυπουργός που έκανε στην πράξη τα μεγαλύτερα κεντρώα ανοίγματα.

Ξεχνούν ότι είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκείνος που γκρέμισε κάθε γέφυρα με την ακροδεξιά ενώ η Νέα Δημοκρατία τελείωσε τα φασιστοειδή στέλνοντας στη φυλακή τη ΧΑ.

Παρόλα αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ που επί χρόνια χάιδευαν τη ΧΑ, που καθυστερούσαν την ιστορική δίκη, που ξενοκοίταζουν ακροδεξιά μπροστά στην προσπάθεια να σχηματίσουν δήθεν προοδευτική κυβέρνηση, με σαφή χαρακτηριστικά κουρελού.

Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν τις αναλύσεις ή να αντιληφθούν τη στήριξη που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης από πρόσωπα που σε όλη τους τη ζωή βαδίζουν στον κεντρώο δημοκρατικό δρόμο.