Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μεσολογγίου. Ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά, έχει προσαχθεί από τις αρχές. Ο 51χρονος κρεοπώλης είναι ο άνθρωπος που πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του τον νεαρό και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση,εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 51χρονος και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του. Το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 50χρονου να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του. Και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 50χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο.