Συνεχίζονται από νωρίς σήμερα το πρωί οι έρευνες της Αστυνομίας στην βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, όπου βρέθηκε χθες το απόγευμα η σορός, η οποία φέρεται να ανήκει στον 31χρονο άνδρα που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός των αστυνομικών που μετέχουν στις έρευνες είναι να βρουν στοιχεία, όπως γενετικό υλικό, αποτυπώματα και αντικείμενα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα, σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο άνδρας και εναποτέθηκε η σορός του στην βαλτώδη περιοχή.

Παράλληλα, αναζητούν στοιχεία, που μπορεί να «δείξουν» αν στην εγκληματική ενέργεια εμπλέκονται ένας ή περισσότεροι δράστες, ενώ ψάχνουν να βρουν όπλο και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των ίδιων ερευνών, αναμένεται να επανεξεταστεί το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ θα επαναξιολογηθούν και στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στην διάθεσή της η Αστυνομία.

Στο μεταξύ, στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να γίνει σήμερα η ταυτοποίηση της σορού, από τους συγγενείς του 31χρονου, αλλά και από το αποτέλεσμα εξέτασης γενετικού υλικού. Επίσης, από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε ο άνδρας, αλλά και ο τύπος όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

Ακόμη, θα εξεταστεί η σορός για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν στοιχεία, όπως για παράδειγμα γενετικό υλικό, που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες των αστυνομικών που ασχολούνται με την υπόθεση.