Σέλφις, πειράγματα, γέλια και μια περίεργη χαρά συνέθεσαν το πάζλ της… θλίψης κάποιων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας για τους νεκρούς στα Τέμπη.

Οι αναρτήσεις τους στα σόσιαλ μίντια προκάλεσαν σάλο και έντονες αντιδράσεις αφού ήρθαν να προστεθούν στα επεισόδια και τους βανδαλισμούς καθώς και στην προσπάθεια μικροπολιτικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας από πολιτικά κόμματα και οργανώσεις.

Η ανάρτηση – απάντηση πάντως του Σπύρου Μπιμπίλα προέδρου του ΣΕΗ τα λέει όλα χωρίς να απαιτούνται σχόλια πολύ δε περισσότερο όταν ο ίδιος χαρακτηρίζει αχρείους όλους όσοι άσκησαν κριτική στη στάση που επέδειξαν στην πορεία διαμαρτυρίας και όταν δηλώνει ότι οι άλλοι είναι υποκριτές…

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σήμερα που φαίνεται ποσο τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών προσπαθούν με κιτρινισμό έντυπα κ διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μέσα στα sosial midia να αμαυρώσουν την τεράστια συμμετοχή μας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που ” χαμογελάμε” η και “γελάμε” όπως λένε. Ξεχνούν οι αχρείοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικεύεται με χαμόγελο!

Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας ή χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνώντων, ξεχύθηκε αγανακτισμένος στους δρόμους.. Αχρείοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικάρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοήσετε! Εμείς τιμάμε τους αθώους που έχασαν των ζωή τους και με χαμόγελο κ χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε έτσι…Εσείς ασχοληθείτε με το πενθομετρο , την λασπη και την κακία σας»